HTML

Xbox Amatőr

Amatőr Xbox felhasználóként nem nagyon találtam a neten olyan oldalt, amely nekem szóló módon írna Xbox 360 játékokról, gépekről. Az Xbox oldalak többsége valami bennfentes nyelvezettel ír, úgy hogy annak a többségét egy amatőr nem érti. Ez a blog egyszerű, közérthető módon, a felhasználó szemszögéből fog írni Xbox 360 játékokról, gépekről.

Friss topikok

Xbox 360 konzol vadászat

2013.04.04. 11:57 Fabbro77

Xbox terén komoly lemaradást kellett lefaragnom a napokban és az Xbox-ról szóló oldalakon információra vadászva rá kellett jönnöm, hogy egy laikusnak Xbox nyelviskolába is el kellene mennie, ha érteni szeretné amit azokon leírnak. Külön nyelvezete van már az Xbox-nak, amit egy amatőr nem biztos, hogy ért.

Sok kitartással és még több baráti segítséggel végül sikerült megvennem családunk első Xbox 360 konzolát és játékát. Külön köszönet ehhez a konzolokszervize.hu eladóinak, akik minden amatőr kérdésemre türelemmel válaszoltak. Ebben a blogban a hozzám hasonló laikusokkal fogom megosztani érthető nyelvezettel azokat az információkat, amelyeket sikerült megtudnom.

Xbox 360 4GB vagy 250 GB


Az Xbox 360 készülékek között sok különbséget nem találunk. A legfontosabb különbség a csomagok összeállításában van (hány és milyen játék található benne, milyen extrákat és milyen kiegészítőket tartalmaz), valamint abban, hogy mekkora tároló lemez (merevlemez) található benne. A merevlemez mérete főleg azoknak fontos, akik szeretnének az Xbox rendszeréből online letölteni demo játékokat. Ha valaki csak boltban vásárolt lemezekről fog játszani, annak a 4GB változat is elég. Ha később mégis úgy dönt, hogy szeretne demokat kipróbálni, akkor még mindig lehet venni bővítéshez merevlemezt az Xbox kínálatából.

Xbox kinect

Az Xbox kinect egy szenzoros kamera, amely érzékeli a mozgásunk és a mozgásunkkal tudjuk irányítani az erre alkalmas játékokat. Mivel én a gyerekeimnek nem a hátsó felét, hanem inkább a fizikai kondícióját szeretném erősíteni a játékkal, ezért én kinect-es készüléket választottam. Ha a kinect kamerát a televízió készülék fölé szeretnénk helyezni, akkor szükségünk lesz egy kis tartóra is, amely kapható bármelyik Xbox üzletben.

Egyéb infók

Fontos tudni, hogy az Xbox gépeket csak hivatalos szoftverrel lehet használni, másolt játékokkal nem. A kiegészítők (pl. fejhallgató) szintén csak Xbox lehet (mivel speciális csatlakozót alakítottak ki hozzá).

Az Xbox 360 csomagok mindegyike tartalmaz egy Xbox 360 készüléket, egy irányító eszközt, egy 1 hónapos Gold tagságot az Xbox Live rendszerbe (itt lehet demot letölteni, más játékosokkal együtt interneten keresztül játszani stb.). Ezen felül a többségében szerepel 1 vagy több játék is, a Kinect változat pedig tartalmaz egy kinect szenzoros kamerát.

Szólj hozzá!

Címkék: Xbox Xbox 360 Xbox kinect

A bejegyzés trackback címe:

https://xboxamator.blog.hu/api/trackback/id/tr855194532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása