HTML

Xbox Amatőr

Amatőr Xbox felhasználóként nem nagyon találtam a neten olyan oldalt, amely nekem szóló módon írna Xbox 360 játékokról, gépekről. Az Xbox oldalak többsége valami bennfentes nyelvezettel ír, úgy hogy annak a többségét egy amatőr nem érti. Ez a blog egyszerű, közérthető módon, a felhasználó szemszögéből fog írni Xbox 360 játékokról, gépekről.

Friss topikok

Lehet jelentkezni a Battlefield Hardline zárt bétára

2014.06.19. 16:27 Fabbro77

A várhatóan októberben megjelenő Battlefield Hardline zárt béta tesztelése már folyik egy ideje, most azonban PC-s és PS4-es verziók tesztelésére lehet jelentkezni. A zárt béta időszak előre láthatólag még egy hétig fog futni.

Aki szeretné tesztelni a játékot, az az EA hivatalos oldalán tud regisztrálni, majd hozzáférni. Annak ellenére, hogy a játéknak a megjelenés előtti tesztelése is fantasztikus lehetőség, még a kiadó ezt megfejeli azzal, hogy a regisztrálók extra tartalmakat kapnak a megjelenés után (természetesen abban az esetben, ha megvásárolják a játékot).

 

Azoknak is érdemes azonban regisztrálni, akik nem tudják, vagy nem szeretnék PS4-en, PC-n tesztelni, mivel ha más platformot választunk, akkor is jár ajándék extra.

A DICE vezérigazgatója Karl-Magnuss Troedsson megnyugtatta az Xbox One tulajdonosokat, hogy a későbbiekben rájuk is szükség lesz, de pontos időpontot még nem tudott mondani.

Szólj hozzá!

Címkék: Battlefield EA PS4 Battlefield Hardline

A bejegyzés trackback címe:

https://xboxamator.blog.hu/api/trackback/id/tr156385193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása