HTML

Xbox Amatőr

Amatőr Xbox felhasználóként nem nagyon találtam a neten olyan oldalt, amely nekem szóló módon írna Xbox 360 játékokról, gépekről. Az Xbox oldalak többsége valami bennfentes nyelvezettel ír, úgy hogy annak a többségét egy amatőr nem érti. Ez a blog egyszerű, közérthető módon, a felhasználó szemszögéből fog írni Xbox 360 játékokról, gépekről.

Friss topikok

2013 legjobban várt Xbox játékai

2013.04.08. 17:23 Fabbro77

Marketing szakember (és friss Xbox felhasználó) lévén kíváncsivá váltam, hogy vajon az Xbox használók melyik megjelenés előtt álló játékokat várják a leginkább. Egy kutatómunka és analizálás, internetes keresési szokások segítségével összeállt a lista a leginkább várt 2013-ban megjelenő Xbox játékokról.

GTA 5. - Grand Theft Auto V.

Talán sokakat nem lep meg, hogy a Rockstar által futtatott GTA sorozat legújabb része, a Grand Theft Auto V. van a lista élén.

gta5.jpgA GTA sorozat eddigi részei is már nagy sikernek örvendtek, az újabb résznél pedig a fejlesztők minden jel szerint nagyon kitesznek magukért, hogy a GTA rajongói táborát meg tudják őrizni, sőt akár növelni is sikerüljön.

A GTA 5 és a Grand Theft Auto V. kifejezésekre havonta közel 2 milliószor keresnek a googleban, ami messze vezeti a megjelenés előtt álló játékok sorát.

Tomb Raider

A második helyezett a listán Lara Croft kalandornővé válását feldolgozó Tomb Raider rész. A sorozat évek óta toborozza a rajongótábort, egyes részei vegyes fogadtatással bírtak, de összességében nagy sikere volt a sorozatnak.

tombraider.png

A mostani rész megjelenése előtt a limitált kiadások többsége sikerrel elfogyott a kereskedőknél. A google segítségével a Tomb Raider megjelenéséről szóló híreket havonta közel 400ezren keresik a neten.

Dead Space 3

Nem sokkal szorult a harmadik helyre a Visceral Games által fejlesztett Dead Space legújabb része. A horrorisztikus elemekkel bíró akciójáték. A játékot nem ajánljuk olyanoknak, akik szépeket szeretnének álmodni.

dead-space-3.jpgA Google-ban több mint 300ezerszer kerestek információkat a játék megjelenéséről havonta.

Bioshock Infinite

A Bioshock Infinite egy időutazással, misztikumokkal teli, szerepjáték elemekkel bíró játék, amely Columbiába vezeti a játékosokat.

bioshock-infinite-xbox.pngAz Irrational Games fantáziavilágára épülő játékról szóló információkat havonta több mint 200ezerszer kerestek a Google-ban.

Battlefield 4

Az ötödik helyen a google ranglistáján a Battlefield új része végzett. Talán annak is köszönhető a siker, hogy az előző 3 rész már népes rajongótábort toborzott a játéknak.

battlefield-4-xbox.jpgA Battlefield 4 az eddigi hírei szerint egy igen látványos akciójáték lesz, amelyet az e műfaj kedvelőinek érdemes lesz kipróbálnia.

A Google adatai szerint a Battlefield 4-ről havonta majdnem 200ezerszer kerestek információkat a netezők.

Szólj hozzá!

Címkék: Battlefield Xbox Dead Space Xbox 360 GTA Bioshock Infinite Tomb Raider Grand Theft Auto

A bejegyzés trackback címe:

https://xboxamator.blog.hu/api/trackback/id/tr275211328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása